- آرشیو ماهنامه میدان آزادی
- دانلود هفته نامه سراسری «مهرتابان»
- دانلود ویژه نامه «کانون»
- درباره ما و تماس باما
- رزومه و سوابق رسانه ای و سیاسی «سید هادی کسایی زاده-روزنامه نگار»
- سایت های طراحی شده
- عکس | غرفه ماهنامه میدان آزادی در نمایشگاه رسانه های ایران
- ماهنامه میدان آزادی و سید هادی کسایی زاده در سایر رسانه ها
- نمونه بولتن های طراحی شده
true
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ماهنامه میدان آزادی، در پی گزارش سید هادی کسایی زاده روزنامه نگار و پیگیری سریع علیرضا افشارپارسا (عضو کمیسیون بهداشت مجمع مشورتی نظام مسائل شهرستان ری) پرونده یک واحد غیرقانونی زیبایی زنانه با مدیریت افغانی ها در شهرستان ری مورد بررسی قرارگرفت و پس از دریافت اطلاعات در فضای مجازی منتشر شد.
پس از انتشار خبر این واحد صنفی با ورود اداره بهداشت شهرستان ری و دستور مستقیم آقای مداح بازپرس دادستانی شهرستان ری به سرعت بازدید و این واحد پلمپ و کانال اینستاگرامی او هم مسدود شد.
علیرضا افشارپارسا گفت: این موضوع را به سرعت به مسئولان اطلاع رسانی کردیم و واقعا سرعت عمل دادستانی و شبکه بهداشت و پلیس فتا شهرستان ری خوب بود. در این واحد صنفی پزشک وجود نداشت و مملو از مشتری بود.
سرگرد فرهود مکرمی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات شهرستان ری درخصوص جولان دلالان و سودجویانی که از طریق فضای مجازی به درآمد می رسند به ماهنامه میدان آزادی گفت: این افراد با حیله و نیرنگ بیماران را شکار می کنند و حتی در یک چرخه غیر قانونی ویزیت و جراحی هم انجام می دهند که رسما به این افراد هشدار می دهیم.
وی افزود: متاسفانه امروز پدیده شوم پزشک بلاگرها و پزشک نماها که در فضای مجازی وجهه پزشکان خدوم را خدشه دار می کند زیاد شده است.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه پلیس فتا هم منطبق با وظایف خودش در این زمینه درحال ورود است تصریح کرد: غالب کسانی که در این حوزه وارد شده اند کسانی هستند که در زمینه جراحی های زیبایی، پیکرتراشی این کار را انجام می دهند. مردم عزیز باید بدانند کسانی که پزشک هستند اغلب به تبلیغات در شبکه های مجازی نیاز ندارند اما افراد دلال، بیمار و سودجویانی که اصلا پزشک نیستند و صرفا از زرق و برق فضای مجازی استفاده می کنند بیماران را شکار و در یک چرخه ی غیرمجاز اقدامات پزشکی بر روی آن ها انجام می دهند.
سرگرد مکرمی ادامه داد: ما در حوزه سلامت دیجیتال نیازمند قانون گذاری هستیم و نیاز است استارتاپ ها بتوانند در این زمینه ورود قانونی داشته باشند که مردم از این خدمات به نحوه شایسته استفاده کنند.
دکتر مصطفی امینی رئیس اداره بهداشت شهرستان ری هم گفت: با توجه به اهمیت سلامت عموم مردم و با توجه به افزایش اقبال عموم مردم به استفاده از خدمات زیبایی، لاغری ،لیزر و پوست مردم به مراکز مجاز با حضور پزشک مراجعه کنند و از اعتماد به تبلیغات کاذب پرهیز کنند.
وی افزود: با همکاری نهادهای امنیتی و قضایی کارشناسان بهداشت شبکه بهداشت ری بر مراکز ارائه کننده این خدمات نظارت کرده و از ادامه فعالیت مراکز غیر مجاز جلوگیری خواهند کرد. استفاده از خدمات مراکز غیر مجاز از جمله لیزر. و تزریق های زیبایی بعضا صدمات جبران ناپذیری در پی خواهد داشت.
سید هادی کسایی زاده روزنامه نگار هم گفت: به غیراز اقدامات غیربهداشتی و غیرقانونی این واحد اقدام به انتشار تصویر به اصطلاح بیماران و مراجعه کنندگان هم کرده که غیرقانونی بوده است. چطور ممکن است یک افغانی به این راحتی به خودش اجازه دهد فعالیت صنفی غیرقانونی همراه با تبلیغات گسترده داشته باشد؟ وقتی موضوع هجوم افغان ها و اشغال آنها را مطرح کردم سخن از تهدید تک تک آنها برای مردم ایران بود حتی برای اقتصاد ایران هم تهدید هستند که حائز اهمیت است.
وی افزود: افغان ها باید از ایران اخراج شوند چون ایران کمیته امداد نیست که 20 درصد بودجه خود را صرف افراد بی سواد، بدون تخصص، بدون سرمایه و غیره کند. هیچ کجای دنیا اینطور مهاجرت رخ نداده است.
true
true
https://m-azadi.com/?p=2883
true
true