- آرشیو ماهنامه میدان آزادی
- دانلود هفته نامه سراسری «مهرتابان»
- دانلود ویژه نامه «کانون»
- درباره ما و تماس باما
- رزومه و سوابق رسانه ای و سیاسی «سید هادی کسایی زاده-روزنامه نگار»
- سایت های طراحی شده
- عکس | غرفه ماهنامه میدان آزادی در نمایشگاه رسانه های ایران
- ماهنامه میدان آزادی و سید هادی کسایی زاده در سایر رسانه ها
- نمونه بولتن های طراحی شده
true
به گزارش ماهنامه میدان آزادی؛ شهرام عدالتی رئیس سابق سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران می گوید: چرا تهران قطب فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، درمانی، ورزشی و … شده و چرا در این سالها نقش تهران را کاهش نداده و به سایر نقاط کشور بسط ندادیم؟ آیا این اقدام موجب نمی شود که آینده ای با مشکل زیست محیطی همانند خوزستان روبرو شویم.
*روستاها در تهران محو می شوند
وی نسبت به محو شدن روستاها در پایتخت هشدار داد و گفت: سال ۱۳۳۵ جمعیت روستایی ۷۰ درصد و شهری ۳۰ درصد بود و امروز کاملا جابجا شده و در ۲۰ سال آینده شاهد از بین رفتن روستاها خواهیم بود. برای همین باید مدیریت محلی را به دست شهرداری ها و دهیاری ها واگذار کنیم.
سید هادی کسایی زاده روزنامه نگار در پاسخ به اظهارات شهرام عدالتی گفت: جناب آقای عدالتی کدام دهیاری؟ کدام شهرداری؟ مگر در این سالها جز فساد چیز دیگری از آقایان مشاهده شده است؟ در همین شهرستان ری در یک سال گذشته ۳۳ دهیار و کارمند دهیاری، یک بخشدار، یک معاون فرماندار، یک شهردار و ۲۰ کارمند شهرداری دستگیر و زندانی شدند و دو شورای شهر باقرشهر و کهریزک به دلیل فساد انتخاباتی منحل شد. پس باید ابتدا ریشه را درست کرد و سپس قدرت را واگذار نمود.
عدالتی در پاسخ گفت: بله درست است. ابتدا باید ظرفیت سازی کرد و افراد متخصص را برای تصدی امور به مردم و شوراها معرفی کرد و نظارت ها هم باید مستمر باشد. روزی که به یک دهیاری به جای بودجه ۵۰ میلیونی بودجه چند میلیارد تومانی دادیم خبری از پایش و آسیب شناسی نبود و امروز خبر دستگیری و سوء استفاده به گوش می رسد.
*هجوم مجردها به حاشیه تهران
وی در ادامه این نشست هشدار دیگری را به مسئولان و مردم داد و گفت: در حال افزایش حضور مجردها به حاشیه تهران هستیم و امروز ۵٫۵ میلیون نفر در حاشیه شهرها و ۴ میلیون نفر در بافت های فرسوده و تاریخی و نه چندان مناسب زندگی می کنند. به نحوی که در آینده شغل پانسیون داری در تهران مشتری زیادی خواهد داشت. برای همین دولت بهتر است در مناطقی که کمتر صرفه اقتصادی دارد ورود کند.
*صندوق توسعه استانی تحول ایجاد خواهد کرد
کارشناس برنامه ریزی پایتخت گریزی به مدیریت آب و انرژی زد و گفت: وقتی اقدام به ساخت بزرگراه یا سدسازی می کنیم می دانیم اراضی اطراف آن افزایش قیمت می یابد که نمونه آن ساخت سد نمرود است. اگر این زمین ها از قبل خریداری شود می تواند ارزش افزوده خوبی داشته باشد و این ارزش افزوده وارد صندوق توسعه استانی شده و برای آن استان هزینه شود. اگر دولت طرح ایجاد صندوق توسعه استانی را محقق کند تحول بزرگی در توسعه محلی خواهیم داشت.
عدالتی به توسعه جمعیتی تهران نقد داشت و گفت: امروز ۷۰ نقطه تهران می تواند به شهر تبدیل شود و موضوع تداخل حریم شهر ها را خواهیم داشت. برای همین باید مجموعه طرح مدیریت شهری احیا شود. ما باید بپذیریم که تهران یک پهنه است و نقطه نیست. امروز ۳۵۰ هزار نفر در جایی زندگی می کنند که نه شهر است نه روستا و این یک فاجعه است. لذا بازآفرینی شهری می تواند راه نجات باشد. همین چالش به سمت منابع آب می رود و در آینده سهم بیشتر آب برای صنعت خواهد بود و صنایع با مشکل آب روبرو خواهند شد. برای همین اجرای طرح نظام بازچرخوانی آب بهترین راهکار و چاره است. اما به شرطی که نظارت ها قوی تر از قبل باشد. بعنوان مثال همانند منطقه آبسرد که مرکز ویلاهای پایتخت شده تعرفه آب آن روستایی محاسبه نشود. البته من مخالف ویلاسازی نیستم اتفاقا می گویم باید نوروستا ایجاد کرد تا شهرهای جدید شکل نگیرند.
true
true
https://m-azadi.com/?p=195
true
true