203 دختر تهرانی عروس آلمان ها شدند! - میدان آزادی
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
true
true
203 دختر تهرانی عروس آلمان ها شدند!

پایگاه اطلاع رسانی ماهنامه سراسری میدان آزادی| سید هادی کسایی زاده: آمارها نشان می دهد در سال 1396 تعداد آمار ازدواج دختران تهرانی با اتباع خارجی 270 مورد بوده که بیشترین آن ازدواج دختران با مردان افغان با 171 مورد ثبت شده است. این آمار در سال 1397 به عدد 321 ازدواج رسید که سهم افغان ها در دامادی ایرانیان 205 مورد بود وپس از آن عراقی ها با 49، آلمان ها با 11، ترکیه با 9 و سایرکشورها هم با 47 مورد در صف ازدواج با دختران تهرانی بوده اند.

در سال 1398 تقاضا بیشتر می‌شود به نحوی که در سامانه ثبت ازدواج دختران تهرانی با اتباع خارجی عدد 334 نمایش داده می شود که از این تعداد سهم افغان ها بازهم بیشتر از سایر کشورها بوده و عدد 182 را نشان می دهد و عراق با 48 مورد رتبه دوم را دارد.

در سال 99 ناگهان آمار ازدواج در این حوزه خاص کاهش چشمگیری پیدا می کند و فقط 86 مورد ثبت ازدواج می شوند که باز هم ثبت دامادهای افغان با 56 مورد در صدر است و پس از آن عراق با 14 مورد رتبه دوم را دارد. اما در سال 1400 اتفاق تازه ای رخ می دهد و در میان آمار ازدواج دختران استان تهران با اتباع خارجی که تعداد 289 مورد است، سهم افغان ها 4 مورد و سهم آلمان ها به 203 مورد افزایش می یابد. و به جای عراق که همیشه رتبه دوم بود این بار کشور سوئد با 9 مورد را می گیرد.

دلایل بروز این رخداد بسیار است اما یکی از دلایل ازدواج دختران با اتباع خارجی تصویب و ابلاغ قانون اصلاح تعیین تکلیف تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی در اواخر سال 98 است.

چراکه در اجرای اصل 123 قانون اساسی جمهوری اسلامی به پیوست قانون اصلاح تعیین تکلیف تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی در جلسه علنی دوم مهرماه سال ۹۸ مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ دهم مهرماه همان سال به تائید شورای نگهبان رسید و طی نامه‌ای جهت اجرا به مجلس شورای اسلامی ابلاغ شد.

بر اساس این قانون فرزندان حاصل از ازدواج شرعی زنان ایرانی با مردان غیرایرانی که قبل یا بعد از تصویب این قانون متولد شده یا می‌شوند قبل از رسیدن به سن ۱۸ سال تمام شمسی به درخواست مادر ایرانی و در صورت نداشتن مشکل امنیتی (به تشخیص وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) به تابعیت ایران درمی‌آیند. فرزندان مذکور پس از رسیدن به سن ۱۸ سال شمسی در صورت عدم تقاضای مادر ایرانی می‌توانند تابعیت ایران را تقاضا کنند که در صورت نداشتن مشکل امنیتی (به تشخیص وزارت اطلاعات و سازمان و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران) به تابعیت ایران پذیرفته می‌شوند.

پاسخ به استعلام امنیتی باید حداکثر ظرف مدت سه ماه انجام شود و نیروی انتظامی مکلف است نسبت به صدور پروانه اقامت برای پدر غیرایرانی در صورت نداشتن مشکل امنیتی اقدام کند. همین قانون موجب افزایش ازدواج دختران زیر 18 سال با اتباع خارجی شده است. پرسش دیگر آنکه چرا دختران ایرانی برای مهاجرت از ایران کشور آلمان را انتخاب کرده اند؟ و چرا برای این اقدام گزینه ازدواج را انتخاب می کنند؟

بر اساس قانون کشور آلمان برای اعطای حقوق شهروندی آلمان می توانید با یک تبعه آلمانی ازدواج کنید و ازدواج شما باید به صورت رسمی ثبت شده باشد. در ضمن همسر شما باید بتواند ثابت کند که درآمد کافی جهت تأمین هزینه‌های زندگی یک زوج در آلمان را دارد.

همچنین شما باید حداقل مدرک آ 1 زبان آلمانی را داشته باشید. و پس از حداقل 3 سال تمدید ویزای ازدواج، شما می‌توانید درخواست اخذ تابعیت آلمان را بدهید. آلمان دارای شاخص های بالای کیفیت زندگی، اقتصادی و امنیت است و همه ساله مهاجران زیادی با انواع روش ‌ها از جمله دریافت ویزای کار (جاب آفر)، ویزای تحصیلی،‌ ویزای ثبت شرکت و همچنین ویزا از طریق ازدواج به این کشو با ثبات و زیبا نقل مکان می‌کنند.

آلمان با ۱۶ ایالت و جمعیتی در حدود ۸۴ میلیون نفر و با کشورهای سوئیس، اتریش، فرانسه، لوکزامبورگ، هلند، لهستان و جمهوری چک هم مرز است. برلین پایتخت آلمان بزرگترین شهر آلمان است که بعد از لندن پر جمعیت ترین شهر اروپا به حساب می‌آید. تمامی این اطلاعات را دخترانی که قصد مهاجرت از ایران دارند را از طریق تبلیغات سایت های خبری و اطلاع رسانی دریافت می کنند و بمباران تبلیغاتی موجب تحریک آنها به سوی این اقدام برای مهاجرت می شود.

این آمار در حالی است که خردادماه 1401 امیرحسین بانکی‌پور نماینده اصفهان در مجلس گفت: دختران مجرد با توجه به کمبود پسر مجرد در کشور با مسلمانان و شیعیان علاقه‌مند به ایران ازدواج کنند؛ از این طریق نه تنها توسعه فرهنگی اتفاق افتاده است و ارتباطات بین‌المللی تقویت می‌شود، بلکه این نسبیت به هم ریخته در کشور نیز بر طرف می‌شود.

اما انگار این پیشنهاد آقای نماینده عکس جواب داد و دختران تمایل به ازدواج به آقایان غیر مسلمان و غیر شیعه روی آوردند. در این میان با توجه به آمارهای ارائه شده باید مرکز امور زنان ریاست جمهوری، مرکز آمار ایران و مراکز پژوهشی و دانشگاهی اقدامات تحقیقاتی در مورد این تغییرات را در دستور کار خود قراردهند. به اعتقاد ماهنامه میدان آزادی حضور و فعالیت گروه های مافیایی یا بازاریابی و شبکه ای برای این رخداد دور از ذهن نیست.

در روزهایی که برخی دختران ایرانی به دنبال آسان ترین، ارزان ترین و بهترین راه برای مهاجرت هستند کشور آلمان و یا برخی کشورهای دیگر مانند روسیه و ترکیه و سوئد و غیره می تواند مقصد مناسبی برای آنها باشد. این در حالی است که بر اساس آمارهای رسمی فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی در استان تهران دو برابر شده و در سال 1400 این عدد به 1252 نفر رسیده است.

البته بدیهی است که اتفاقات اخیر در ایران در سال 1401 و 1402 می‌تواند این آمار را افزایش دهد اما مرکز آمار ایران در سامانه آماری خود به هیچ عنوان این اطلاعات را بارگزاری و در اختیار مردم قرارنمی دهد. اما هر روز از طریق فضای مجازی شاهد مهاجرت زیاد زنان و مردان به کشورهای اروپایی و آمریکایی هستیم. مهاجرت هایی که برای خود حرف‌های ناگفته‌ای خواهد داشت.

 

true
true
true
true
  1. Fatemeh

    خوب این که خیلی خیلی خبر خوبیه!خداروشکرخیلی از دختران از کشورهای مختلف آرزو دارند عروس آلمانی ها شوند من نمی دانم ایرانی ها چرا هر اتفاقی می افته ازش برداشت بد می کنند!فقط باید یک نکته ای رو بگم خیلی از این ازدواج ها از روی علاقه هم هست در ضمن خوب پسرهای اروپایی الان همه کاری و سخت کوش هستند!مثل پسرهای ایرانی نیستند تا چهل سالگی خونه ی پدر و مادر دنبال پول مفت باشند و مواد مصرف کنند و وقتی هم ازدواج کردند توقع دارند زن ها به جاشون هم برن سرکار هم کار خانه کنند همیشه هم از همه چی شکایت دارند!مسئله ی دیگر این هست که مردان اروپایی خیلی بهتر از افغان و عراقی هستند!عراقی ها و افغانی ها اغلب بسیار از ایرانی ها تنفر دارند وفقط برای استفاده از امکانات ایران و اقامت و استفاده از منابع مالی ایران و سفارت خانه ها دوست دارند در ایران باشند وگرنه به ایرانی ها علاقه ندارند!پس همون بهتر که ارتباط باهاشون محدود بشه!

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد